Климатични системи

Може да закупите този продукт на изплащане с:
unicredit

Описание

Серията V дизайн представлява най-доброто и най-високо качество, което Vivax може да предложи от климатици в моно сплит дизайн. Специалната 3D инверторна технология позволява значителни икономии на енергия, тиха работа и дълготрайно качество. Вътрешното тяло има био филтър и йонизатор, което го прави изключително подходящ за хора, чувствителни към замърсяване на въздуха, докато външното има компресорни и кондензаторни нагреватели, което го прави изключително ефективен в режим на отопление. 3D въздушният поток ще позволи на въздуха да проникне до всеки ъгъл на стаята, а завършеността и качеството на изработката до последния детайл ще ви оставят без дъх. Всичко това в енергиен клас A ++ при охлаждане и A + при отопление. Ако искате да управлявате климатика си по всяко време, на разположение е WiFi модул, с покупката на който можете да разширите функциите на това устройство. В допълнение към включването и изключването чрез мобилното приложение, задайте таймер, разберете колко енергия консумира вашият климатик, в кой режим работи и диагностицирайте потенциална неизправност. В допълнение към всички изброени предимства, това устройство ви позволява с уникалния си вид да изскочите от рамката на класическите климатици и да добавите още един естетически детайл към вашето пространство. Вътрешното тяло Black Mirror ще внесе ново измерение във вашия дом, към което никой няма да остане безразличен.

 • Самодиагностика.
 • Автоматичен режим на самопочистване.
 • Режим 8 ℃ при отопление.
 • Топъл старт.
 • Режим ECO.
 • Функция I-FEEL.
 • Турборежим
 • 3D въздушен поток.
 • Био филтър.
 • Йонизатор.
 • Автоматичен режим.
 • Авторестарт от ниско напрежение.
 • Режим сън.

Автоматичен рестарт.

При прекъсване на електричеството се запазват зададените настройки.

Wi-Fi модул ОПЦИЯ

С Wi-Fi модул, можете да разширите функциите на климатичната система. В допълнение към включването и изключването чрез мобилното приложение, задайте таймер, разберете колко енергия консумира вашият климатик, в кой режим работи и диагностицирайте потенциална.

Режим 8 ℃ при отопление.

Режима позволява температурата в помещението да не пада под 8 ℃ при отопление.

I-FEEL-сензор в дистанционното.

Температурният сензора в дистанционното помага на климатичната система да подържа зададената температура около дистанционното.

Интелигентна система за обезскрежаване

Благодарение на тази функция се осигурява максимален комфорт за потребителя чрез по-кратко време за размразяване, което от своя страна води и до по-нисък разход на енергия. Системата преминава в Режим на обезскрежаване само, когато това е необходимо.

TURBO режим

Функция за бързо подгряване/охлаждане, при която климатикът достига зададената температура за най-кратко време. В режим COOL (ОХЛАЖДАНЕ) климатикът ще духа много охладен въздух при висока скорост на вентилатора. В режим HEAT (ОТОПЛЕНИЕ) климатикът ще духа много топъл въздух при висока скорост на вентилатора.

Самодиагностика

Чрез тази функция системата сигнализира за възникнал проблем в процеса на работа и обикновено се визуализира код на определена грешка. В такъв случай е необходимо да се потърси специалист, който да диагностицира и отстрани проблема.

Аварийно използване на функция

При възникване на грешка в температурният сензор, Климатикът ще покаже грешка и ще продължи да работи в режима който е зададен до отстраняване на повредата.

Режим ECO.

При активиране на режим ECO, консумацията на електроенергия се намалява. Режима работи само при охлаждане.

Автоматично самопочистване.

Топлообменника се почиства и подсушава автоматично след изключване на климатика. Режима работи само при охлаждане.

Топъл старт.

Скоростта на вентилатора на вътрешното тяло се регулира автоматично в зависимост от температурата на изпарителя.

Модел: ACP-12CH35AEVI GOLD V- DESIGN R32 Охлаждане Отопление
Мощност kW 3.52 3.81
Консумация kW 1.095 1.117
Сезонен енергиен коефициент SEER W/W 6.20 - A++ -
Сезонен коефициент на преобразуване SCOP W/W - 4.00 - A+
Годишна консумация kWh/a 178.00 922.00
Допустими граници за външна температура C DB -15° C / +50° C -20° C / +30° C
Тяло Вътрешно Външно
Размери (Вис./Дълж./Шир.) mm 321х897х182 554х800х333
Нетно тегло kg 9.90 29.10
Ниво на шум (H/Q) dB(A) 37/21 51/63
Технически данни    
Честота / Фаза V/Ø/Hz 220-240V/1/50Hz  

Подобни продукти

Виж всички