Термопомпeни системи

Може да закупите този продукт на изплащане с:
unicredit
(кликнете за повече информация)

Описание

Therma V Split е най-новата термопомпена сплит система въздух-вода на LG, която по природосъобразен и енергийно-ефективен начин напълно удовлетворява потребностите на домакинството от отопление, охлаждане и битова гореща вода.

THERMA V е предназначена за новопостроени или реновирани сгради, тя може да бъде използвана при различни отоплителни решения - от подово отопление до производство на топла вода с няколко затоплящи източници.

THERMA V е оборудван с високоефективна водна помпа от клас А. Налягането на помпата е регулируемо, за да се удовлетворят условията на проекта.

 

Основни характеристики:

  • Енергийна ефективност
  • Удобство и комфорт
  • Лесен монтаж и обслужване

Режим "тишина"

Потребителят може лесно да намали нивото на шума от дистанционното.

Работа в режим "Спешно"

Дори в случай на внезапна системна грешка, THERMA V осигурява постоянен режим на затопляне, прилагайки двустепенен контрол в режим "спешно".

Режим зависещ от времето навън

Ако потребителят избере този режим , вътрешната температура ще се настройва в зависимост от външните условия. Ако външната температура се понижи, капацитета за отопление вътре ще се увеличи до съответното ниво, поддържайки най-ефективния режим на работа на системата.

Автоматичен рестарт

Умен режим за контролиране на мощността.

Топлообменник устойчив на корозия

За да се предпази от ръждясване на топлообменника неговата алуминиева повърхност е покрита с анти-корозивен златен слой наречен Gold Fin™. Той осигурява отличен топлообменеен процес за много по-дълго време в сравнение със системи, които не са снабдени с това покритие. Gold Fin™ е отлично решение за райони, в които въздуха е замърсен, както и локации, в които системата е монтирана до солени езера или море.

Модел: HN1616/HU121 Охлаждане Отопление
Мощност kW 12.50 12.00
Консумация kW 3.680 2.700
Допустими граници за външна температура C DB 5° C / +48° C -20° C / +30° C
Тяло Вътрешно Външно
Размери (Вис./Дълж./Шир.) mm 490x850x315 950x1380x330
Нетно тегло kg 56.00 94.00
Технически данни    
Честота / Фаза V/Ø/Hz 220-240/1/50  

Подобни продукти

Виж всички